Sorin Ovidiu Vîntu: "Domnul Ghiţă este un escroc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat astăzi că nu-l interesează situaţia trustului Realitatea Media spunând că echipa are "managerul pe care şi l-a dorit" şi că Sebastian Ghiţă este „un escroc”.

„Cei de la Realitatea au managerul pe care şi l-au dorit. Pe mine nu mă interesează. Domnul Ghiţă este un escroc", a spus Vîntu.
El a venit la Tribunalul Bucureşti unde instanţa a reluat dezbaterile în care omul de afaceri este judecat pentru favorizarea infractorului în dosarul fugii din România a lui Nicolae Popa.

Dezbaterile au loc în şedinţă nepublică, conform unei decizii anterioare a instanţei de judecată.

Mangementul trustului media, preluat

Sebastian Ghiţă, care controlează grupul de firme Asesoft, a preluat în octombrie 2010 managementul societăţii Realitatea Media, care deţine licenţele audiovizuale pentru televiziunile Realitatea TV şi The Money Channel, dar şi pentru posturile de radio Realitatea FM şi Guerrilla. Compania Asesoft a anunţat atunci că intenţionează să facă o investiţie de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.
După mai multe luni de conflicte între Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, omul de afaceri Elan Schwartzenberg a anunţat, pe 29 aprilie, că a cumpărat 91% din acţiunile la Bluelink Comunicazione, acţionarul majoritar al Realitatea Media, omul de afaceri deţinând în prezent 82% din grupul media. Ulterior, copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu au anunţat într-o conferinţă de presă că tatăl lor nu mai este asociat în niciun fel în această afacere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite