Sorin Oprescu: Bucureştiul este mai curat decât Parisul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a declarat sâmbătă mulţumit de curăţenia din Capitală, afirmând că Bucureştiul este mai curat decât Parisul.

"Sincer vorbind nu-i nicio laudă, Bucureştiul este mai curat decât Parisul, vă spun eu, şi dacă nu mă credeţi organizez o plimbare", a afirmat primarul general al Capitalei, cu prilejul unei vizite în cartierul Apărătorii Patriei, sectorul 4, unde a inspectat lucrările la reţeaua de apă şi canalizare.

Citiţi şi:

Oprescu vrea să să facă Bucureştiul port la Dunăre

Oprescu a spus că lucrările de extindere a reţelelor de apă, canal şi iluminat public din cartierul Apărătorii Patriei vor fi finalizate până la sfârşitul săptămânii viitoare.

"De 70 de ani de ani trăiesc în cartier, erau oameni care atinseseră pragul supărării rău de tot, pentru că trăiau ca în comuna primitivă. Aici, când ploua puţin afară, puteai doar înot să ieşi din cartierul ăsta", a spus edilul şef.

Oprescu s-a referit şi la zona Progresului, din acelaşi sector, unde se întâlnea aceiaşi situaţie, iar în prezent oamenii beneficiază de utilităţile necesare pe străzile pe care locuiesc.

"În Giuleşti-Sârbi lucrările s-au terminat ieri, în cartierele Andronache şi Ion Creangă, din sectorul 2, se lucrează în prezent şi la finalizarea lucrărilor vom putea spune că nu vom mai avea zone inundabile", a arătat primarul general.

Edilul a precizat că acţiunea de deszăpezire în Sectorul 5 din Capitală, va fi făcută cu banii municipalităţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite