Sorin Blejnar nu are voie să părăsească România timp de 22 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Blejnar, fostu şef ANAF, ar fi implicat în reţeaua celor 17 persoane suspectaţi de evaziune fiscală de 15 milioane de euro
Sorin Blejnar, fostu şef ANAF, ar fi implicat în reţeaua celor 17 persoane suspectaţi de evaziune fiscală de 15 milioane de euro

În cursul zilei de astăzi, Sorin Blejnar va fi audiat la DNA într-un dosar în care este cercetat pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

UPDATE:Sorin Blejnar are interdicţie să părăsească ţara timp de 22 de zile. Această decizie i-a fost adusă fostului şef ANAF astăzi de către procurorii DNA, care-l anchetează într-un dosar de evaziune fiscală.

Sorin Blejnar a solicitat procurorilor DNA să-i prezinte probele în cazul acuzaţiilor aduse.

Alături de fostul şef al vămilor, Viorel Comăniţă, şi fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa, Dan Secăreanu, Sorin Blejnar va răspunde astăzi în faţa procurorilor de la DNA.

Ei sunt acuzaţi de evaziune fiscală.

Cei trei sunt învinuiţi că ar fi ajutat o reţea care importa motorină să plătească accize pentru păcură, făcând astfel o pagubă de peste 15 milioane de euro.

Naşul Mare, cum ar fi fost numit Blejnar, conducea această operaţiune.

În data de 17 iulie, procurorii DNA i-au adus la cunoşinţă lui Blejnar că nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. Ulterior i-au respins contestaţia.

Fostul şef ANAF a declarat că nu are nicio legătură cu acuzaţiile de complicitate la evaziune fiscală care  se aduc.

Citeşte şi Secretele celor mai sănătoase locuri din lume. Unde poţi trăi ca-n Rai

sau Atac vehement împotriva românilor: „Europa ar trebui să permită expulzarea lor pentru a pune capăt acestor mahalale"

sau TVR Cultural s-a „scufundat", dar unii angajaţi au trăit ca nişte regi. Salariul lui Patapievici ar fi fost de 26.000 de lei pe lună

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite