Sorin Oprescu se strecoară pe sens interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la finalizarea autostrăzilor suspendate promise, Sorin Oprescu circulă ba pe sens interzis, ba depăşeşte coloanele de maşini staţionate la semafor Ca să se descurce prin traficul

Până la finalizarea autostrăzilor suspendate promise, Sorin Oprescu circulă ba pe sens interzis, ba depăşeşte coloanele de maşini staţionate la semafor

Ca să se descurce prin traficul din Bucureşti, Sorin Oprescu acceptă ca şoferul său să încalce regulile de circulaţie.

Până să găsească o soluţie pentru fluidizarea traficului, atât Sorin Oprescu, cât şi şoferii lui forţează legea, atunci când se grăbesc pe străzile aglomerate ale Capitalei.

Oprescu a anunţat că vrea să facă parcări şi să eficientizeze transportul în comun. Până atunci însă, paparazzi "Adevărul" l-au surprins în repetate rânduri pe primarul general şi pe şoferii lui încălcând regulile de circulaţie.

Şi pe interzis, şi pe linia de tramvai

Primele nereguli au fost surprinse în prima zi de lucru la Primărie. Reţinut de petenţi în faţa clădirii municipalităţii, Oprescu a fost nevoit să se grăbească pentru a ajunge la o întâlnire, iar şoferul maşinii a găsit soluţia pentru a scăpa de aglomeraţia de pe bulevardul Elisabeta: a gonit cu autoturismul BMW pe culoarul rezervat transportului public, unde celelalte autovehicule au interzis.

Pe 29 iulie, Oprescu este surprins de paparazzi în alt BMW, pe podul Băneasa, depăşind coloana staţionată la semafor.

Ce spune primarul general despre aceste practici? "Este vorba de cei şapte ani de acasă. Degeaba te învaţă mama ta să o saluţi la şcoală pe femeia d e serviciu, astea nu se mai pot recupera niciodată.

Asta e părerea mea despre ăia care înjură, se bagă… ei se cred zmei, dar sunt proşti", a declarat Sorin Oprescu referindu-se în general la acest fenomen.

Informat că maşina în care se afla el a fost surprinsă pe contrasens, Oprescu a recunoscut că au fost situaţii în care s-a grăbit. Primarul general a cerut însă şoferilor care aşteaptă la semafoare să mai aibă răbdare până la finalizarea lucrărilor în trafic.

Ăia care înjură şi se bagă se cred nişte zmei
Sorin Oprescu,
primar general al Capitalei

Ce spune Codul Rutier

Depăşirea coloanei staţionate la semafor se sancţionează cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 30 zile şi amendă de 200 RON, plătibilă pe jumătate în 48 de ore.

Circulaţia pe sensul opus se sancţionează cu suspendarea permisului pe o perioadă de 60 de zile şi amendă cuprinsă între 210 şi 280 RON.

Galerie foto cu masina lui Sorin Oprescu surprinsa pe contrasens si pe linia de tramvai

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite