Şoptitorul de păcate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Octavian Dumitru face mărturisiri la Sala Palatului. Comicul va trata peste 13 subiecte de actualitate.Are la activ peste 6.000 de spectacole în toată lumea. Crede că râsul e singura

Doru Octavian Dumitru face mărturisiri la Sala Palatului. Comicul va trata peste 13 subiecte de actualitate.Are la activ peste 6.000 de spectacole în toată lumea. Crede că râsul e singura noastră salvare.


Doru Octavian Dumitru se întoarce mâine seară pe scena de la Sala Palatului cu "Şoptitorul de păcate".
Şi de această dată, cele mai multe texte sunt concepute chiar de el, altele sunt culese şi adaptate. "În general, un comic are nevoie de documentare. Se inspiră din social. E exact ca la ziar, o muncă permanentă, o hărţuială pe care o facem cu noi înşine".


Doru Octavian Dumitru a pregătit o surpriză tuturor reprezentanţilor mass-media. Artistul va acorda interviuri chiar de pe scenă.


Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul MUZICA, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinele DIVERTA, staţiile de Metrou Unirii 1 şi 2.


Doru Octavian Dumitru are în pregătire şi un spectacol de stand-up comedy.


Provocări
Crede că viaţa fiecăruia dintre noi e plină de obstacole. "Prima palmă ţi-o dă medicul, celelalte vin pe parcurs".
Are însă încredere în terapia prin râs. "Am trăit nişte momente emoţionante când cineva, care îşi pierduse ambele picioare, a venit la mine şi mi-a spus:
M-am hotărât să mă sinucid, dar înainte să o fac am pus caseta cu dumneata. Am râs şi am uitat."
După ce a făcut timp de 12 ani naveta între America şi România, comicul s-a stabilit definitiv în ţara sa natală.

>> Prima palmă ţi-o dă medicul, celelalte vin pe parcurs
Doru Octavian Dumitru

Drumul spre succes

Deşi a terminat Facultatea de Instalaţii, Doru Octavian Dumitru şi-a dorit să ajungă actor. Pe timpul lui Ceauşescu, cenzura îl pândeşte la fiecare pas. "În 1991, m-am hotărât să învăţ mai mult şi am plecat în America. Acolo este apogeul democraţiei", mărturiseşte actorul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite