Sondajele partidelor îl dau primar pe Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate sondajele realizate la Cluj de PSD, PNL sau PD-L îl dau pe Emil Boc drept câştigător al competiţiei pentru scaunul de edil-şef al municipiului. Principalul oponent al lui Boc este

Toate sondajele realizate la Cluj de PSD, PNL sau PD-L îl dau pe Emil Boc drept câştigător al competiţiei pentru scaunul de edil-şef al municipiului.

Principalul oponent al lui Boc este tânărul Remus Lăpuşan (PSD). "Am avut un sondaj intern foarte mare, pe care l-a făcut o firmă specializată, înainte cu o lună de zile de campanie, un sondaj care ne-a sprijinit pentru stabilirea candidaţilor. La municipiul Cluj-Napoca, Boc era pe primul loc", a declarat strategul PSD, Vasile Dâncu.

Un alt sondaj, de data aceasta realizat de către Societatea Academică "IC Brătianu", ONG care funcţionează sub aripa PNL Cluj, îl cotează tot pe Boc în topul încrederii clujenilor. Astfel, 79% dintre intervievaţii care au declarat că îl cunosc pe Emil Boc au multă încredere în el.

Sondajele interne ale PD-L îl dau pe Boc câştigător detaşat al alegerilor.

Pedeliştii au preferat însă ca informaţia să rămână pentru uz intern. "Sondajul s-a referit la opţiunile de vot pentru primărie si consiliu judeţean, însă rezultatele nu le vom da publicităţii", a spus Alin Tişe, prim-vicepreşedinte al PD-L Cluj.

Bătălia se dă pe Consiliul Judeţean

Singura miză rămasă astfel în joc la alegerile locale de la Cluj este preşedinţia Consiliului Judeţean. Lupta se dă între finul lui Boc, democrat-liberalul Alin Tişe, şi liberalul Marius Nicoară.
În sondajul PNL, la capitolul încredere, pe locul secund, după Emil Boc, se află preşedintele Consiliului Judeţean, Marius Nicoară, cu 59% dintre preferinţe, şi preşedintele Traian Băsescu, cu 55%.

79%

- dintre clujeni declară că îl cunosc pe Boc şi au multă încredere în el

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite