Şomer cu 1.700 de euro pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şomer cu 1.700 de euro pe lună
Şomer cu 1.700 de euro pe lună

Mircea Ionescu , 53 de ani, încasează cel mai mare ajutor de şomaj din România: peste 7.000 de lei, adică aproape 1.700 de euro.

UPDATE, ASTĂZI ORA 15.00: Cel mai bogat şomer din România a reacţionat la comentariile cititorilor Adevărul

EXCLUSIV/Cel mai bogat şomer din România „Citiţi legea, nu e ajutor social, e asigurare”

CITEŞTE:

EXCLUSIV/ Cel mai bogat şomer din ţară: “Trebuia să mă angajez la firmele mele ca să plătesc iar mii de euro la stat ?”

EXCLUSIV/ Cel mai bogat şomer din România deţine un hotel de lux şi un cartier rezidenţial

EXCLUSIV/Românul cu cel mai mare ajutor de şomaj, peste 7.000 de lei, explică de ce încasează atâţia bani


Informaţia privind suma încasată de timişorean ca ajutor de şomaj a fost făcută publică ieri de „Business Standard” şi confirmată de Pavel Kasai, director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş.

Ionescu a intrat în şomaj în luna aprilie, din postul de director general al Romtelecom Timişoara şi este unul dintre cei mai bogaţi locuitori ai oraşului, proprietar al unui hotel de lux.

El spune că va încasa indemnizaţia timp de 15 luni. „Nu fac altceva acum decât să primesc drepturile care mi se cuvin după ce am cotizat lunar, uneori cu 50.000 de lei, la bugetul de stat”, a declarat Mircea Ionescu. Potrivit acestuia, suma totală încasată va ajunge la aproape 100.000 de lei.

„Legea prevede că se calculează indemnizaţia lunară în funcţie de veniturile totale din perioada lucrată. Pe lângă salarii, am primit în februarie şi martie bonus. După 28 de ani de muncă în care 20 am fost pe funcţie de conducere, dacă mă pensionam luam 2.400 de lei”, a mai explicat Ionescu.

CITIŢI LUNI ÎN ADEVĂRUL O RADIOGRAFIE COMPLETĂ A AVERII MILIONARULUI TIMIŞOREAN CARE A AJUNS SĂ FIE ROMÂNUL CU CEA MAI MARE INDEMNIZAŢIE DE ŞOMAJ.

URMĂRIŢI ADEVĂRUL, ADEVĂRUL DE SEARĂ şi timişoara.adevarul.ro pentru a  vedea reacţiile publicului la cazul celui mai bogat şomer din România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite