Şomer fără carte, milionar în euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi gălăţeni, câştigători ai marelui premiu la loto 6 din 49, s-a grăbit ieri să-şi ridice premiul. Câştigătorul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a venit ieri

Unul dintre cei doi gălăţeni, câştigători ai marelui premiu la loto 6 din 49, s-a grăbit ieri să-şi ridice premiul.

Câştigătorul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a venit ieri la sediul Loteriei însoţit de toată familia. Are până în 30 de ani şi este şomer. Tânărul nu are studii superioare şi nici o vechime prea mare în câmpul muncii.

Şi-a ridicat premiul „escortat“ de familie

Norocul a dat însă peste el: de ieri este mai bogat cu 1,875 milioane de euro, adică 7,08 milioane de lei. Cu banii câştigaţi va încerca în primul rând să-şi ajute familia, una foarte numeroasă.

“Este căsătorit, nu are copii, dar are o familie foarte numeroasă”, ne-a declarat şefa Loteriei, Liliana Mincă. A venit la sediul instituţiei să-şi ridice premiul, însoţit de părinţi, fraţi şi soţie, un grup mare de aproximativ zece oameni.

“Este o familie modestă, care are nevoie de bani”, a mai spus Mincă. Norocosul joacă la loto sume mici, aproape în fiecare săptămână. Biletul câştigător l-a costat 6,9 lei, adică preţul unei variante simple plus un număr la noroc şi a fost jucat la agenţia loto din cartierul Dunărea, zona Micro 19.

Numerele norocoase - 10, 22, 2, 33, 45 şi 11- au fost alese la întâmplare. Norocosul le-a spus reprezentanţilor Loteriei că nu spera să câştige vreodată, chiar dacă joacă frecvent la loto 6 din 49 şi la Pariloto.

Potul pus la bătaie la extragerea de duminică a fost de aproximativ 5 milioane de euro. Doi jucători, ambii din Galaţi, au reuşit să ghicească toate numerele extrase.

Cel de-al doilea norocos nu s-a prezentat să-şi premiul până la închiderea ediţiei. Chiar dacă fiecăruia dintre cei doi câştigători îi revine un premiu de 2,5 milioane de euro, această sumă este impozitată cu 25%. Aşa că cei doi vor încasa fiecare câte 1,875 milioane de euro.

Premiul cel mare la loto 6 din 49 nu mai fusese câştigat de pe data de 10 august. ;

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite