Slatina: Şoferiţa jignită caută martori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii Adevărul de Seară se implică în cazul Marianei Neacşu, ameninţată de Gubandru

Tot mai mulţi slătineni se alătură şoferiţei pentru a găsi un martor. 
Cititorii Adevărul de Seară consideră că Mariana este nevinovată şi au reacţionat la articolul apărut în ziar comentând accidentul produs joi în intersecţia dintre Bulevardul A.I. Cuza cu strada Primăverii. „Vreau să văd măsurile luate. Vreau să văd cât de imparţial este actul de justiţie“, scrie M.
În acest caz s-au implicat şi utilizatorii  forumului slatinaforum.ro. „Am postat si pe slatinaforum în speranţa că poate reuşim să găsim un martor, doi şi să îl înfundăm pe cel mai mare hoţ din poliţia rutieră Slatina mai sus-numitul Cotulbea“, a scris Bogdan, unul dintre cititori, pe site-ul ziarului nostru.
Rareş Gubandru nu vrea să comenteze accidentul în care a fost implicat: „Nu comentez nimic. S-a întâmplat cum a constatat şi poliţia. Ei ştiu cel mai bine“.

A lovit o bunică şi o fetiţă pe trecerea de pietoni


Există şi cititori care au reacţionat foarte dur după ce au citit ştirea. „Da... am citit că şmecheraşul ăla de bani gata a mai avut un accident cu o bunică şi o fetiţă de 7 ani pe trecerea de pietoni. E clar că e un criminal, toate cunoştinţele mele (de noapte) au zis că e criminal pe străzile oraşului. Să dea Dumnezeu să i se înfunde odată şi odată. Ar fi bun un martor pentru doamna“, a comentat Anonimul 3.
Mariana Neacşu caută în continuare martorii care au asistat la accident. „Până acum văd că nu a scris nimeni că a fost acolo. Sper să posteze cineva care a fost la faţa locului şi să se rezolve această situaţie. Ştiu că sunt nevinovată!“, a spus Mariana.
În urmă cu 4 ani, Rareş Gubandru a mai fost implicat într-un accident de circulaţie când a lovit o bunică şi o fetiţă care traversau pe trecerea de pietoni din faţa Bibliotecii Judeţene Ion Minulescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite