Soferi de autobuz prinşi băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi şoferi ai SC Transport Public Bacău au fost depistaţi ieri, la ora 5.00 dimineaţa, de un echipaj de poliţie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. La primele ore ale dimineţii,

Doi şoferi ai SC Transport Public Bacău au fost depistaţi ieri, la ora 5.00 dimineaţa, de un echipaj de poliţie, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.
La primele ore ale dimineţii, peste 30 de şoferi au fost supuşi testării cu etilotestul. Echipajul de poliţie i-a aşteptat la capăt de linie şi niciunul nu a scăpat de control. Enache Stratulat, de 40 de ani, conducea autobuzul cu numărul B 458494 având o alcoolemie de 0,22 miligrame de alcool pe litru. Mania Viorel, de 46 ani, avea şi el o alcoolemie de 0,18 în timp ce conducea un autobuz cu călători. Cei doi conducători auto au fost amendaţi cu câte 200 de lei şi li s-au reţinut permisele pe o perioadă de 90 de zile. "Astfel de abateri sunt extrem de periculoase pentru siguranţa călătorilor şi vom continua să organizăm acţiuni prin care să descurajăm asemenea comportamente. Vom continua să atragem atenţia transportatorilor publici cu privire la necesitatea unui control mai strict asupra conducătorilor auto", a precizat comisarul Dorin Roman, de la Poliţia Rutieră. De cealaltă parte, conducerea societăţii de Transport Public consideră că abaterea celor doi salariaţi poate fi rezolvată cu o sancţiune financiară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite