Soarele din septembrie se cumpără mai ieftin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soarele din septembrie se cumpără mai ieftin
Soarele din septembrie se cumpără mai ieftin

Litoralul românesc este la jumătate de preţ, iar cel străin cu 30 la sută mai ieftin. Bistriţenii care nu au avut bani să cumpere câteva zile de soare în toridele luni de iulie şi august îşi  mai pot încerca norocul cu ofertele de turism pentru luna septembrie.

 Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi temperaturi ridicate şi în prima lună de toamnă, iar preţurile la pachetele turistice sunt mai mult decât accesibile.

„Litoralul pentru toţi”

Reprezentanţii agenţiilor de turism au trasat harta ofertelor de vacanţă pentru luna viitoare: programele speciale. Devenit deja o tradiţie, programul „Litoralul pentru toţi” este varianta sigură pentru bistriţenii care şi-au propus să meargă pe litoralul românesc. Isabela Hara, agent de turism în cadrul agenţiei Executive Travel explică de ce.
„Pe acest program, un sejur de şase nopţi, la un hotel de două stele, pe litoralul nostru, costă 204 lei de persoană, faţă de 432 de lei cât costă în august. Şi la trei stele sunt reduceri. De exemplu, un hotel de trei stele avea preţ de catalog în august de 885 de lei, iar acelaşi hotel, în programul de litoral vine cu oferte de 522 de lei”, spune Isabela Hara. Acest program se desfăşoară în primele  două săptămâni din septembrie. „Ofertele sunt valabile între 1 -15 septembrie, iar preţurile sunt undeva pe la jumătate. Cei interesaţi pot face rezervări din acestă săptămână, ofertele «last minute» nu sunt recomandabile”, spune un alt reprezentant de vânzări, de la agenţia Romana Travel, Cătălin Moldovan.

Grecia şi Turcia au discount de 30 la sută

Bistriţenii care au aşteptat luna septembrie pentru o vacanţă în Grecia sau în Turcia au ocazia să plece în concediu plătind cu 30 la sută mai puţin pentru o vacanţă. „Plăteşte unul, merg doi”, este unul din programele care asigură vacanţe în doi, deşi se plăteşte sejurul pentru o persoană. „Şapte nopţi pentru datele de 5,19 sau 26 septembrie costă 170 de euro”, spune Isabela Hara. Emil Pascu a visat la o vacanţă cu familia în Grecia şi spune că nu şi-a putut permite să meargă decât în luna septembrie. „Nu am avut aşa de mulţi bani şi ştiam că luna viitoare găsim mai ieftin. Am fost deja şi am rezervat un sejur”, spune bărbatul.
Doşa Zsolt, directorul agenţiei „Vacanţe şi Călătorii”, confirmă că ofertele din septembrie sunt mai ales pentru cei care au aşteptat toată vara preţuri mai bune.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite