Gorj: Primarul comunei Slivileşti a fost agresat de un consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gorj: Primarul comunei Slivileşti a fost agresat de un consilier local
Gorj: Primarul comunei Slivileşti a fost agresat de un consilier local

Primarul comunei gorjene Slivileşti, Sorin Bucurescu, a ajuns la spital după ce a fost agresat de un consilier local în momentul în care a încercat să intervină pentru a aplana un conflict iscat între consilier şi un alt bărbat, transmite NewsIn.

Bucurescu susţine că atunci când a intervenit pentru a aplana conflictul, consilierul Lucian Lambu l-a strâns de gât. Primarul a căzut şi s-a lovit cu capul de balustrada unei scări, rămânând inconştient timp de câteva momente.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Gorj s-a deplasat la sediul Primărei Slivileşti şi i-a acordat îngrijiri lui Bucurescu. Primarul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţi.

Edilul Sorin Bucurescu a declarat că este hotărât să îl dea în judecată pe consilierul Lambu, mai ales că acesta nu este la prima faptă de acest gen. Primarul susţine că a mai fost lovit şi ameninţat de Lambu şi în trecut, dar nu a sesizat niciodată Poliţia.

"Lambu este un consilier foarte violent. Nu este pentru prima dată când mă loveşte şi îmi adresează înjurii şi calomnii. Acum nu a mai ţinut cont de nimeni. Nu a ţinut cont de locuitori comunei care erau în faţa primăriei şi m-a ameninţat din nou. O să-l dau în judecată de această dată. Aştept să fac un tomograf, pentru că m-am lovit la cap atunci când am căzut. Dacă va fi necesară internarea, voi rămâne în spital”, susţine Sorin Bucurescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite