S-a răsturnat remorca plină cu angajaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut măsurători la locul accidentului
Poliţiştii au făcut măsurători la locul accidentului

O remorcă ce transporta 14 lucrători ai Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din cadrul Primăriei municipiului Slatina s-a răsturnat ieri, în apropierea uzinei ALRO.

Angajaţii primăriei mergeau să strângă gunoaie, când s-au trezit aruncaţi pe asfalt. Opt persoane, bărbaţi şi femei, au fost rănite în urma accidentului.

Gheorghe Cârstea, şoferul tractorului, spune că incidentul a avut loc în timp ce efectua un viraj la stânga. „Mă duceam cu angajaţii să strângă nişte gunoaie din oraş, iar în intersecţie, remorca tractorului s-a răsturnat. Oprisem să dau prioritate altor maşini care treceau prin intersecţie, iar când am virat, s-a rupt axa din faţă a remorcii. Oamenii care erau în remorcă, în jur de 14 persoane, au căzut. Unii dintre ei sunt răniţi, alţii erau doar speriaţi", a povestit Gheorghe Cârstea.

Mai multe ambulanţe şi un echipaj SMURD au ajuns imediat la faţa locului. „Am acordat îngrijiri medicale la două dintre victime, este vorba despre două femei. Ambele acuzau dureri la nivelul capului, coloanei cervicale şi membrelor inferioare. Răniţii au fost transportaţi la spital", a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Olt.

Victimele sunt îngrijite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar medicii spun că starea lor de sănătate este stabilă. Poliţiştii spun că şoferul nu avea voie să transporte oameni în remorcă şi îl cercetează pentru vătămare corporală din culpă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite