Sinucidere plănuită pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Avrig, localitatea în care locuieşte Gabriel Cernat, tânărul de 17 ani care plănuise împreună cu o tânără din Serbia pe care o cunoscuse pe internet să se sinucidă, foarte puţini oameni îndrăznesc să vorbească despre fapta acestuia.

Gabriel locuieşte cu familia adoptivă de şapte ani. Cei care îl cunosc spun că este un tânăr foarte retras, cuminte şi bine educat.

 „El este foarte liniştit şi bine educat, întotdeauna ne saluta, dar era prea retras, parcă. Oricum, am rămas surprins când am auzit ce a încercat să facă“, a spus Ilie Nuţă, vecinul familiei Cernat. Nu ieşea niciodată din curte şi nu avea prieteni printre vecini. „Ne întâlneam doar când mergeam la şcoală la Sibiu, în microbuz. Era foarte retras şi nu vorbea aproape cu nimeni. Ştiu că învăţa foarte bine. În rest, stă mai tot timpul în curte şi nu are niciun prieten care să-l viziteze“, a declarat Andreea Miclea, elevă la Colegiul Agricol din Sibiu.

Gabriel a dispărut de acasă la 28 septembrie şi a fost găsit a doua zi, la Sinaia, în stare de inconştienţă. Băiatul înghiţise mai multe pastile, dar a fost salvat de medici. Poliţiştii au stabilit că băiatul coresponda pe internet cu o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Serbia,şi îşi plănuiau sinuciderea. Şi-au anunţat imediat omologii sârbi, care au găsit în camera fetei un revolver cu care aceasta voia să se sinucidă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite