Sindicatele pregătesc un miting de amploare în ziua moţiunii de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confederaţiile sindicale din România vor organiza un miting de amploare în Capitală în 27 octombrie, ziua dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură la adresa cabinetului Boc.

Sindicaliştii din teritoriu vor ajunge miercuri dimineaţă cu autocarele la punctul de întâlnire din Piaţa Victoriei, iar începând cu ora 11.00 vor pleca în marş pe traseul Piaţa Romană - Piaţa Universităţii - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei, potrivit unei comunicări interne a CNSLR Frăţia.

Ulterior, sindicaliştii vor participa la un miting în faţa Parlamentului, înceapând cu ora 14.00.

Membrii CNSLR Frăţia au făcut un apel în teritoriu ca şi angajaţii din administraţiile bugetare să protesteze prin oprirea lucrului.

Opoziţia a depus luni, în Parlament, textul "Moţiunea României majoritare, moţiune populară", care vizează căderea guvernului Emil Boc. Prezentarea moţiunii de cenzură va avea loc miercuri, 20 octombrie, iar dezbaterea şi supunerea la vot au fost programate pe 27 octombrie, urmând ca Guvernul Boc să-şi angajeze răspunderea pe Legea educaţiei pe 28 octombrie, dacă va rămâne în funcţie. Vezi aici mai multe detalii.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite