Sindicatele au făcut apel la o nouă grevă naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii au fost în grevă japoneză timp de patru ore
Profesorii au fost în grevă japoneză timp de patru ore

Marile confederaţii sindicale au făcut cerut joi angajaţilor la stat şi celor privaţi să întrerupă luni lucrul în toată ţara, ca urmare a căderii moţiunii de cenzură.

UPDATE Cele cinci confederaţii sindicale au schimbat data apelului pentru întreruperea voluntară a activităţii de către toţi angajaţii, acesta fiind lansat pentru miercuri, 3 noiembrie, între orele 12.00 şi 16.00, când este şedinţa de Guvern, deşi ziua iniţială fusese luni, 1 noiembrie.

Liderii sindicali propun întreruperea voluntară a lucrului în toată ţara pentru ziua de luni, 1 noiembrie 2010, între orele 12.00 şi 16.00.

"Faptul că nu există soluţii, iar cele care sunt vehiculate, şi aş da un singur exemplu, strategia fiscal bugetară, nu însemană decât o acutizare a situaţiei actuale, o stagnare în care de fapt situaţia de astăzi se va continua şi pe următorii patru ani, ceea ce înseamnă pur şi simplu o cădere extraordinar de puternică a României din toate punctele de vedere. Acest lucru ne face să continuăm lupta şi singura formă este această grevă", a declarat Bogdan Hossu, potrivit realitatea.net.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite