Sindicaliştii mureşeni comemorează victimele accidentelor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CNSLR Frăţia a deschis sezonul de primăvară la acţiuni de protest, prima urmând să aibă loc mâine, la Târgu Mureş, când, de la ora 13.00, va avea loc un miting de comemorare a victimelor

CNSLR Frăţia a deschis sezonul de primăvară la acţiuni de protest, prima urmând să aibă loc mâine, la Târgu Mureş, când, de la ora 13.00, va avea loc un miting de comemorare a victimelor accidentelor de muncă şi îmbolnăvirii profesionale.
"Sigur, cu acelaşi prilej, colegii noştri îşi vor arăta şi nemulţumirile faţă de condiţiile zilnice de trai", a declarat Călin Cociş, preşedintele CNSLR Frăţia Mureş, care a estimat că sunt aşteptate câteva mii de persoane să participe. "Legea adunărilor publice nu prevede solicitarea noastră scrisă pentru a ni se permite acţiunea de protest, ci doar o informare pe care trebuie să o facem autorităţilor publice. Eu sper să nu existe motive pentru a fi schimbate data, locul şi ora desfăşurării mitingului nostru", a spus liderul CNSLR Frăţia Mureş. Cociş a adăugat că acţiunea de vineri este un preambul şi o repetiţie pentru marele miting din 9 mai de la Bucureşti, la care vor participa peste 10.000 de membri ai acestei federaţii sindicale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite