Cluj: O firmă clujeană va construi un telescaun la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: O firmă clujeană va construi un telescaun la Sinaia
Cluj: O firmă clujeană va construi un telescaun la Sinaia

Firma de construcţii Acomin din Cluj-Napoca a câştigat licitaţia organizată de Primăria Sinaia privind livrarea şi amenajarea unei instalaţii de transport pe cablu de tip telescaun, pentru zona de schi Valea Soarelui, cu o ofertă de 15,3 milioane de lei, fără TVA.

Primăria Sinaia a primit trei oferte de participare pentru proiectul inclus în programul "Dezvoltarea zonei turistice Sinaia-Perla Carpaţilor" şi a desemnat câştigătoare firma Acomin, se arată în anunţul de atribuire al primăriei.

Firma urmează să realizeze o instalaţie de tip telescaun acoperită, care va avea o capacitate de patru locuri şi va funcţiona în staţiunea Sinaia.

Data estimată pentru finalizarea lucrărilor de construcţii este ianuarie 2010.

Acomin are ca acţionar majoritar firma Quasar Industries, din judeţul Hunedoara, cu 88% din titluri, iar ceilalţi acţionari sunt mai multe persoane fizice, printre care Tiberiu Petho, cu o deţinere de 6,1%.

Firma de construcţii a avut anul trecut o cifră de afaceri de 78,3 milioane de lei.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite