Mefin Sinaia continuă să disponibilizeze angajaţi din cauza crizei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mefin Sinaia continuă să disponibilizeze angajaţi din cauza crizei economice
Mefin Sinaia continuă să disponibilizeze angajaţi din cauza crizei economice

Mefin Sinaia (MEF) a anunţat, vineri, că va disponibliza încă 48 de angajaţi, după ce în luna august 264 de salariaţi au fost preluaţi de alte firme, cu care societatea colaborează, din cauza crizei economice.

"În cadrul măsurilor de parcurgere a crizei economice şi ţinând cont de accentuarea crizei economice în România, Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă (...) au luat hotărârea disponibilizării a 48 de salariaţi", se arată într-un comunicat al firmei transmis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Începând cu luna mai, Mefin a trimis în şomaj tehnic o parte din anagajaţi, iar în iunie toţi angajaţii au fost afecatţi de această măsură. Ulterior, perioadele de şomaj tehnic au fost prelungite de mai multe ori, iar în august 264 de salariaţi au fost au fost preluaţi de alte firme, cu care compania colaborează.

Mefin este specializată în proiectarea, producerea şi comercializarea de echipamente de injecţie pentru motoare Diesel, componente şi piese de schimb, piese turnate şi extrudate.

Cu un capital social de 13,23 milioane de lei, Mefin este controlată de DCI Walbridge Partners din Cipru, cu o participaţie de 79,6% din capital, conform celor mai recente raportări.

Cea mai recentă tranzacţie cu acţiunile Mefin realizată la BVB a vut loc pe 11 septembrie, când cotaţia a scăzut cu 9,5%, la 0,905 lei pe acţiune. La această cotaţie, capitalizarea firmei este de 4,78 milioane de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite