Simfonie şi biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 18.30, artista vieneză Michaela Konrad îşi vernisează, la Timişoara, expoziţia de desene ,,Comic Impact Arts” în Muzeul de Artă. Evenimentul sărbătoreşte Ziua

Astăzi, de la ora 18.30, artista vieneză Michaela Konrad îşi vernisează, la Timişoara, expoziţia de desene ,,Comic Impact Arts” în Muzeul de Artă. Evenimentul sărbătoreşte Ziua Naţională a Austriei. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 4 noiembrie.

Tot azi, pe parcursul întregii zile, în cadrul Facultăţii de Arte şi Design are loc o întâlnire intitulată ,,Laboratoare artistice urbane”. Evenimentul propune discuţii despre practici artistice şi culturale.

În această seară, la ora 19, Filarmonica ,,Banatul” din Timişoara susţine un concert pentru pian, vioară şi orchestră. Timişorenii care preferă sportul pot merge mâine dimineaţă, de la ora 11, la un marş de sensibilizare care va avea ca punct de pornire Stadionul Dan Păltinişanu. Locuitorii oraşului de pe Bega sunt aşteptaţi pe bicicletă, role sau skateboard.

Timişorenii pasionaţi de citit sunt invitaţi, mâine, de la ora 18, în Librăria Cărtureşti, la o dublă lansare de carte. Liviu Papadima îşi prezintă volumul ,,Mai are timpul răbdare?” iar Andrei Bodiu îşi lansează cartea ,,Oameni obosiţi”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite