În Sighişoara au murit ambulanţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul acestei săptămâni, la Serviciul de Ambulanţă Sighişoara niciuna dintre cele cinci maşini de intervenţie nu mai e în stare de funcţionare, cu excepţia autosanitarei ce

De la începutul acestei săptămâni, la Serviciul de Ambulanţă Sighişoara niciuna dintre cele cinci maşini de intervenţie nu mai e în stare de funcţionare, cu excepţia autosanitarei ce transportă la Târgu Mureş bolnavii care trebuie să facă dializă. De o lună încoace, una după alta, maşinile au început să cedeze şi să nu mai poată fi folosite. În ultimele săptămâni s-a asigurat intervenţia la urgenţele medicale de către SMURD Sighişoara şi de doar trei ambulanţe.
Apoi, în decurs de o săptămână, unei maşini i-a expirat verificarea tehnică şi una s-a defectat, astfel că, sâmbătă, la Sighişoara, doar o singură ambulanţă mai funcţiona, iar marţi a fost dusă şi aceasta la Târgu Mureş pentru remedierea unor defecţiuni. "Am dispus trimiterea la Sighişoara de autosanitare din Târgu Mureş, pentru a se putea asigura în continuare intervenţiile la urgenţele medicale, însă acestea nu sunt suficiente pentru zona destul de întinsă pe care o deserveşte Serviciul de Ambulanţă Sighişoara. E o soluţie de compromis", a declarat Ioan Ivanici, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş.
Menţionăm că Serviciul de Ambulanţă Sighişoara deserveşte o zonă locuită de aproximativ 70.000 de oameni, având 20-25 de intervenţii zilnic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite