Ardelencele, cele mai frumoase „motoriste“ din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Goga (20 de ani) din Cluj-Napoca, Mihaela Scheau (20 de ani) din Braşov şi Andreea Dumitru (22 de ani) din Sibiu au fost declarate, sâmbătă seara, cele mai frumoase motocicliste din ţară.

Fetele nu au prezentat rochii de seară, ci au purtat ţinute specifice motocicliştilor şi bocanci până la genunchi. Din concurs nu a lipsit însă proba de costum de baie. „Nu este primul concurs la care particip sau pe care îl câştig, însă este foarte important pentru mine. Cu siguranţă acest premiu mă va ajuta atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Deocamdată nu am emoţii pentru etapa viitoare din Italia", a spus Bianca Goga, cea care a ocupat locul I.

Concursul Miss Motors s-a desfăşurat pentru prima dată în România, la Sibiu, iar cele trei finaliste vor reprezenta ţara noastră în luna octombrie, în Italia, la Miss Motors International. „Cele trei fete au devenit, în acelaşi timp, şi ambasadoarele siguranţei în trafic în România, în urma parteneriatului încheiat cu Poliţia", a declarat Ioana Ocneriu, organizatorul evenimentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite