A sărit de la etaj să fugă de iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Onomastică de coşmar pentru Maria Petri (19 ani). Tânăra riscă să rămână paralizată după ce ieri a căzut de la etajul IV al unui bloc din Sibiu, încercând să scape din apartamentul fostului iubit.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că tânăra a intrat în locuinţă cu o cheie de rezervă, pe care o avea de la cel cu care avusese o relaţie.

Găsind-o pe fată în casă, Radu Drăgoi a încuiat-o şi nu ar fi vrut să o mai lase să plece. Disperată, ea a ieşit pe balcon, încercând să treacă pe terasa vecină, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. Maria Petri a fost transportată de urgenţă la spitalul din Sibiu, după care a fost transferată la Cluj, unde urmează să fie operată.

„Tânăra prezintă o fractură de coloană lombară, cu risc de afectare a măduvei, pentru care este nevoie de o intervenţie chirurgicală. precum şi o fractură de gleznă", ne-a spus dr. Constantin Roşca, medic sef UPU Sibiu. Anunţaţi de nenorocire, părinţii fetei au ajuns într-un suflet la spital.

Aceştia spun Maria nu le-a povestit niciodată despre iubitul său. „Nu ştim nimic, nu ştim cum s-a întâmplat. Nu îl cunoaştem pe acest bărbat, fata nu ne-a povestit niciodată despre el sau despre relaţia lor", a spus mama fetei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite