Cascadorii cu maşini-gigant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de oameni au asistat, vineri seară, în parcarea Sălii Transilvania, la un spectacol plin de adrenalină prezentat de cascadori din Germania.

Sosită pentru prima dată la Sibiu, trupa „Alexander Neigert" a încântat publicul cu mai multe numere de senzaţie, cu treceri printr-o perdea de foc şi cu sărituri executate peste câteva maşini aduse de la Remat. 

Cascadorii i-au implicat şi pe cei prezenţi în show-ul lor, cinci persoane din public fiind invitate să urce în maşină într-un număr de echilibru pe două roţi. „Este un show pentru toate gusturile, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Trupa face parte din primele cinci de acest gen şi sperăm ca spectacolul acestora să aibă succes şi la Sibiu", a spus Mircea Robu, organizatorul evenimentului de la Sibiu.

Piesele de rezistenţă ale serii au fost cele două maşini gigant, cu care cascadorii Alexander Neigert şi Christoph Neighert au zdrobit pur şi simplu vechile maşini româneşti, luate de la Remat. Cei mai fericiţi au fost, bineînţeles, copiii.

„Mi-a plăcut când au trecut prin foc şi când s-au urcat cu maşinile acelea mari peste cele mici", a spus Alexandru Cristea (8 ani).

Show-ul mai poate fi urmărit şi astăzi, de la ora 19.30. Preţul unui bilet este de 25 de lei, pentru cei care vor să stea în picioare, şi de 35 de lei pentru cei care vor să ia loc pe bănci. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite