Sibienii nu "gustă" campaniile electorale ale preoţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Folosirea iconiţelor drept afişaj electoral de către doi preoţi din Sibiu a stârnit reacţii printre enoriaşi. Oamenii nu contestă harul preoţilor - candidaţi Vasile Muntean şi Valentin

Folosirea iconiţelor drept afişaj electoral de către doi preoţi din Sibiu a stârnit reacţii printre enoriaşi. Oamenii nu contestă harul preoţilor - candidaţi Vasile Muntean şi Valentin Sicoe, îns nu agreează implicarea acestora în politică.

Mitropolia Ardealului a declarat ieri că nu îi condamnă pe preoţii care îşi fac campanie cu ajutorul icoanelor .

"Preotul nostru este un foarte bun duhovnic. La slujbele sale vin, duminică de duminică, sute de credincioşi", spune Aurica Popescu. Femeia în vârstă de 68 de ani, care locuieşte pe strada Sibiel, în imediata apropiere a bisericii din Valea Aurie, păstorită de preotul Valentin Sicoe, a adăugat că "prin intermediul aşezământului <> , care funcţionează pe lângă biserică, 28 de persoane, printre care şi mama mea, primesc zilnic hrană".

Aurica şi alte sibience care merg la slujbele ţinute de candidatul Sicoe mai spun că au reuşit să îl cunoască destul de bine pe preot, însă consideră că politica nu este de el. "Personal, nu agreez implicarea preoţilor în astfel de activităţi care până la urmă duc la sminteală", a spus şi Tatiana.

Preotul nostru este un foarte bun duhovnic. La slujbele sale vin, duminică de duminică, sute de credincioşi
Aurica Popescu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite