Şi-au împărţit pumni la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina C., o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic „Petru Poni“ din Oneşti a ajuns, joi după-amiază, la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost bătută cu bestialitate, în

Alina C., o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Tehnic „Petru Poni“ din Oneşti a ajuns, joi după-amiază, la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost bătută cu bestialitate, în sala de clasă, de o colegă.

Scandalul a izbucnit în pauza de după ora de istorie. Sorina P. fusese ascultată de profesorul de istorie, după ce ambele eleve au deranjat ora de curs. Prinsă cu lecţia neînvăţată, Sorina a primit nota patru, motiv pentru care a luat-o la bătaie pe Alina.

„După oră, Sorina s-a dus înspre Alina şi a luat-o de păr, spunându-i că din cauza ei şi-a stricat media. Alina a sărit şi ea şi a zgâriat-o cu unghiile pe faţă, moment în care Sorina a scos-o din bancă, a imobilizat-o cu capul în jos şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.

Când am văzut că a buşit-o sângele pe Alina am sărit şi le-am despărţit", povesteşte Ana Maria, una dintre colegele celor două fete.

Poliţia Bacău s-a autosesizat şi au amendat familia Sorinei cu 100 lei. Dănuţ Oprea, directorul Colegiului „Petru Poni“, a spus că fetele se vor alege cu nota scăzută la purtare, sau vor fi exmatriculate pentru cel mult cinci zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite