Show-uri incendiare de Mărţişor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome sunt capete de afiş astăzi, la Sala Polivalentă . Unul dintre cei mai buni producători şi compozitori din Marea Britanie (Chicane), o legendă a

Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y. şi Monochrome sunt capete de afiş astăzi, la Sala Polivalentă .

Unul dintre cei mai buni producători şi compozitori din Marea Britanie (Chicane), o legendă a muzicii tehno (Jeff Mills), doi producători uniţi sub acelaşi nume (M.A.N.D.Y.) şi un proiect muzical autohton (Monochrome) vor fi prezenţi pe aceeaşi scenă pentru un spectacol inedit, marca TheMission. Startul va fi dat la ora 21.00, iar preţul unui bilet este de 50 lei.

Nick Bracegirdle, omul din spatele proiectului Chicane a încercat să îşi facă o carieră în design. Cum afacerea a eşuat, pasiunea pentru sunete l-a adus în lumea muzicală. Studiile la pian şi chitară, precum şi muzica lui Jean Michel Jarre l-au instruit şi orientat către o carieră înfloritoare.

Succesul l-a cunoscut odată cu piesa "Offshore", care a fost inclusă în playlistul a peste 130 de compilaţii. De atunci, Chicane a avut colaborări cu câţiva artişti de marcă precum Tom Jones, Bryan Adams sau Peter Cunnah.


30-50 de discuri mixate într-o oră


În ceea ce îl priveşte pe Jeff Mills, acesta este considerat a fi unul dintre părinţii detroit tehno, o adevărată legendă în muzica de acest gen, care inovează mereu. Lui Jeff nu îi place să fie numit DJ, mai ales că show-urile sale au depăşit de mult stadiul de simple giguri. Într-o singură oră de program, Jeff mixează între 30 şi 50 de discuri, lucru care i-a adus celebritate. După o perioadă în care a făcut parte din celebrul trio UNderground Resistance, Jeff a părăsit Detroitul pentru clubul Limelight din New York.


Philip şi Patrick sunt artiştii din spatele proiectului M.A.N.D.Y., care vor fi şi ei prezenţi astăzi, la Sala Palatului. Cei doi au lansat recent compilaţia "Fabric 38" şi se pregătesc deja pentru un nou material discografic. M.A.N.D.Y. nu se află pentru prima dată în România, ei au mai avut un show la Studio Martin. De data aceasta, Philip şi Patrick speră să aibă mai mult timp liber pentru a vizita Bucureştiul.


Monochrome este un proiect autohton în care sunt implicaţi Livio&Roby şi George G, care au reprezentat România, în urmă cu doi ani, la Heineken Music Thirst Studio de la Las Vegas. După succesul înregistrat peste Ocean, cei trei au cunoscut o ascensiune rapidă.

Urmează Fatboy Slim

Primul eveniment The Mission a fost organizat în anul 2000. De atunci, compania a avut peste 50 de petreceri. În cei aproape opt ani de activitate, pe scenele româneşti au ajuns cei mai mari artişti ai muzicii electronice, precum The Chemical Brothers, Tiesto, Paul Van Dyk, Timo Maas, Paul Oakenfold sau Deep Dish. În vara acestui an, mai precis pe 12 iulie, The Mission îl readuce pe Fatboy Slim în România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite