Show incendiar la raliul moto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show incendiar la raliul moto
Show incendiar la raliul moto

Mii de spectatori s-au adunat ieri de-a lungul Bulevardului Corneliu Coposu din Sibiu, pentru a asista la proba spectaculoasă care precede a şasea ediţie a competiţiei Red Bull Romaniacs. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Pe lângă demonstraţiile de măiestrie ale competitorilor, publicul a avut parte şi de un show în flăcări. Nu unul plănuit de organizatori, ci unul spontan, declanşat de incendierea accidentală a unui concurent de la clasa Echipe Expert.

Din fericire, pilotul grec George Kinonas, implicat în incident, nu a suferit arsuri, iar flăcările care au cuprins motocicleta au fost stinse în câteva secunde de un jandarm care asigura măsurile de ordine.

La poba „Prolog“, concurenţii au avut de parcurs, în cel mai scurt timp, un traseu relativ scurt dar presărat cu numeroase obstacole, de la buşteni la bolovani de râu, cauciucuri şi maşini.

Miza a fost grila de start de astăzi, prima zi de enduro prin Carpaţi, clasamentul întrecerii din centrul fostei capitale culturale europene indicând ordinea în care concurenţii pleacă în cursa prin munţi.

Omul zilei a fost desemnat spaniolul Xavier Galindo (clasa Profi) aflat pentru prima dată la Red Bull Romaniacs. „Nu mă aşteptam să câştig mai ales că sunt pentru prima dată aici. Sper să mă descurc cât mai bine şi în munţi”, a declarat campionul mondial de enduro. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite