Sfârtecat de urs în propria grădină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sfârtecat de urs în propria grădină
Sfârtecat de urs în propria grădină

Un bărbat din Corbeni Argeş a fost atacat noaptea trecută de un urs în propria grădină. Victima animalului agresiv este un bărbat de 60 de ani care şi-a pierdut viaţa, iar cadavrul a fost găsit de soţia acestuia.

Sfârtecat de fiara înfuriată
Deşi părea doar un pui, ursul a fost foarte agresiv. Bărbatul plecase noaptea în pădurea din apropierea casei, unde s-a întânit cu ursul. Trupul omului a fost găsit sfârtecat de soţia acestuia. „Soţia lui s-a dus după el când a văzut că nu mai vine acasă. Ea a venit la oameni şi i-a anunţat”, spune şeful de post din Corbeni. Patru vecinii, înarmaţi cu firci şi topoare, au sărit în ajutoul femeii pentru că ursul însă se afla în apropiere.
Animalul a fost decapitat
Cei plecaţi să găsească ursul au omorât ursul şi apoi au sunat la 112. Animalul i-a atacat şi pe cei plecaţi să-l găseasscă.  Animalul a fost ucis de săteni, iar probele a fost transportat la Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş pentru a stabili dacă a fost turbat. „Animalul a fost decapitat şi probele au ajuns în laborator azi de dimineaţă şi încă nu avem niciun rezultat,” menţionează dr. Viorel Vişinescu, directorul DSV Argeş. Autorităţile au declanşat o anchetă pentru a vedea ce anume a dus la producerea acestui atac, mai ales că sătenii nu îşi amintesc să fie avut loc vreodată un asemena atac în comuna lor. „În urma examinării am stabilit că nu era unul dintre urşii mutaţi de la Sinaia pentru că nu avea marcajul pe care îl poartă animalele respective”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Radu Robert.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite