Sezonul reducerilor de preţuri, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ajun de Valentine’s Day, febra cumpărăturilor a cuprins târgujienii, care au ieşit astăzi cu mic, cu mare să caute daruri pentru persoanele iubite

Febra reducerilor i-a cuprins şi anul acesta pe târgujieni. Proprietarii marilor unităţi comerciale au propus oferte dintre cele mai interesante la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte, fapt care a umplut magazinele de clienţi. Vânzătoarele au declarat azi-dimineaţă că numărul de clienţi a început să crească de câteva zile, dar că nu s-ar fi aşteptat ca tocmai astăzi să aibă magazinele atât de pline. Iulia Petrescu, una dintre angajatele unui magazin de haine, a precizat: „,Mă surprinde aglomeraţia de astăzi, mai ales că noi am afişat reduceri imediat după sărbători şi până acum numărul de clienţi a fost unul obişnuit. Poate că şi ploile din ultime zile i-au ţinut mai mult în casă”.
Varietatea de oferte a făcut ca valoarea fiecărui produs să scadă cu cel puţin 30%, discountul ajungând chiar şi până la 80% din preţul iniţial. Clienţii sunt mulţumiţi de reducerile făcute, dar spun că nu prea mai e marfă. Ieşită în această dimineaţă la cumpărături, Alina Sarega a declarat: ,,Am văzut că sunt reduceri şi am încercat să-mi cumpăr câteva perechi de cizme, dar vânzătoarea mi-a explicat că nu mai are în stoc decât mărimile 40 şi 41, fapt care m-a nemulţumit, mai ales că nici pentru soţul meu nu am găsit numărul potrivit”.

Stocurile, lichidate
Mai sunt doar câteva zile în care târgujienii se pot bucura de reducerile de sezon. Toată marfa din iarnă se vinde acum, în prag de primăvară, la preţuri promoţionale. Finalul promoţiei este aşteptat de către proprietarii de magazine, mai ales că stocurile de marfă s-au epuizat. Prinşi în vârtejul cumpărăturilor, oamenii au golit magazinele în timp record.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite