Dyandy filma pe furiş clienţii „Sexylands“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dyandy filma pe furiş clienţii „Sexylands“
Dyandy filma pe furiş clienţii „Sexylands“

Creatorul de modă căuta femei frumoase la mica publicitate şi le obliga să întreţină relaţii sexuale contra cost cu bărbaţii care îi frecventau barul şi salonul de masaj. Procurorii care instrumentează dosarul creatorului de modă Dănuţ Dyandy Pârvan, acuzat de proxenetism, trebuie să vizioneze 25 de DVD-uri cu înregistrări video intime.

Dyandy a înregistrat, cu camere ascunse, aproximativ 80 de ore cu partidele de sex întreţinute de angajatele bordelului cu diverşi clienţi. Anchetatorii trebuie să identifice toţi clienţii, dar şi toate fetele care se prostituau la salonul de masaj deţinut de Dyandy, pentru a le lua declaraţii şi pentru a stabili dacă au fost sau nu şantajaţi de creatorul de modă.

Citiţi şi:


Păcălite că vor deveni fotomodele

Dyandy era patronul unui salon de masaj şi  a unui bar - Sexylands, locaţii situate la câteva străzi de Guvernul României. Procurorii spun însă că acolo funcţiona unul dintre cele mai stilate bordeluri din Capitală. Clienţii erau actori fără voia lor în filme pentru adulţi,  fiind filmaţi în timpul actului sexual cu camere video ascunse. „Nu am bani şi am nevoie de ceva fonduri pentru a termina liceul“, îi spunea creatorului de modă, la 17 iulie 2009,  o tânără, de 17 ani, din Tulcea.

„Chiar dacă nu eşti calificată maseuză, vino în Bucureşti, am cazare, o să faci rost şi de bani“, i-a transmis Dyandy. Tânăra l-a sunat pe acesta după ce a găsit pe internet  o ofertă de angajare „foarte atractivă“ ca maseuză la Sexylands. „Nu eşti frumoasă, mai bine nu mai veni degeaba în Bucureşti“, s-a răzgândit Dyandy, atunci când a auzit că fata are doar 1,40 metri înălţime.

Într-o altă discuţie telefonică, din data de 17 iunie 2009, cu o tânără din Olteniţa, creatorul de modă îi explica acesteia ce calităţi trebuie să aibă pentru a o angaja: „Să ştii să faci masaj erotic şi să fii frumoasă“. Unei alte femei din Suceava, Dyandy nici măcar nu i-a mai cerut să ştie să facă masaj, singura dorinţă fiind să fie frumoasă. „Îţi ofer cazare într-o vilă frumoasă, în centrul oraşului“, o asigura acesta.

Nu de puţine ori, Dyandy se lăuda şi cu relaţiile pe care le avea în lumea modei, promiţându-le viitoarelor angajate că dacă îşi fac bine meseria de maseuze vor ajunge să defileze pe podium ca fotomodele, prezentând colecţiile marilor designeri.
Două dintre maseuzele de la Sexylands au acceptat să colaboreze cu anchetatorii şi au dat declaraţii de martor în care au arătat cu ce se ocupau.

image

Tinerele încasau 200 de lei pentru o oră de masaj erotic

Patronul ţinea lecţii de sex cu angajatele

Luciana Maican a declarat că în februarie 2009 a găsit un anunţ într-un ziar pentru un post de maseuză. „La prima întâlnire m-a pus să mă dezbrac. Mi-a spus că vrea să vadă cum arăt“, a povestit tânăra. Potrivit fetei, atunci i-a fost explicată şi „grila de salarizare“: masajul costa 200 de lei, iar banii se împărţeau jumătate ea, jumătate Dyandy. Dacă făcea sex cu clientul, patronul primea integral costul masajului, 200 de lei, iar ea primea costul partidei de sex, în funcţie de cum se înţelegea cu clientul.

„Erau mai multe angajate în salon, iar uneori Dyandy întreţinea relaţii sexuale cu noi, cu scopul declarat de a ne învăţa meserie“, a povestit maseuza. Martora a spus că erau perioade în care nu aveau niciun client, dar şi zile în care aveau şase - şapte clienţi. O altă martoră, Mihaela Cârlescu a povestit că s-a angajat în mai 2009 la Sexylands. Remuneraţia pentru masaj era împărţită „pe jumate“ cu patronul. Ea a arătat că a refuzat să facă sex cu clienţii. „Fă măcar sex oral şi îmi dai câte 100 de lei de la fiecare“, i-ar fi spus Dyandy.

Arestat

Dyandy a fost arestat pentru proxenetism, la 13 august 2009. Creatorul de modă a recunoscut parţial acuzaţiile anchetatorilor, dar a arătat că raporturile sexuale pe bani aveau la bază liberul acord al prostituatelor şi nu îi aduceau venituri în plus.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite