Sexy traficanta de la „Finanţe“, condamnată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta angajată a ministerului Finanţelor, Irina Alexandra Trifan (24 de ani), a fost condamnată de judecătorii piteşteni la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzată de trafic

Fosta angajată a ministerului Finanţelor, Irina Alexandra Trifan (24 de ani), a fost condamnată de judecătorii piteşteni la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a fost acuzată de trafic de droguri. Irina Trifan, fost referent la Direcţia Generală Trezorerie din cadrul Ministerului Finanţelor, a fost prinsă în flagrant în iulie în timp ce încerca să vândă 9 doze heroină pe o stradă din apropierea gării din Piteşti – Argeş.

Tânăra a colaborat cu anchetatorii

Ulterior, la percheziţia efectuată la domiciliul din Bucureşti al tinerei, anchetatorii au ridicat alte doze de heroină. În momentul în care a fost reţinută de poliţişti, tânăra se afla în concediu de studii, ea fiind studentă.

Tânăra făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri ce erau aduse din Turcia. După o lună de investigaţii, Irina Alexandra Trifan a fost trimisă în judecată.

Tribunalul Piteşti s-a pronunţat săptămâna trecută condamnând-o la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce ea şi-a recunoscut faptele şi a furnizat informaţiile necesare anchetei.

Conform anchetatorilor, în perioada 24 iunie – 07 iulie 2008, fostul referent al Ministerului de Finanţe ar fi oferit, în schimbul a 700 RON, mai multe doze de heroină investigatorului sub acoperire desemnat în cauză.

Supravegheată 6 ani

Tribunalul Piteşti a dispus eliberarea Irinei Trifan, urmând ca ultimul cuvânt să îl aibă judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti, care vor analiza apelul. Tânăra va fi supravegheată timp de 6 ani, iar în cazul în care va săvârşi vreo infracţiune, pedeapsa primită cu suspendare va fi executată integral.

Totodată, dacă fata nu respectă regulile de supraveghere impuse de instanţă, măsura condamnării cu suspendare va fi revocată, urmând a ispăşi pedeapsa în detenţie. Irina Alexandra Trifan va trebui să se prezinte la Serviciul Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti la datele fixate de acesta.

 Instanţa a dispus şi confiscarea drogurilor găsite asupra tinerei, dar şi a sumei de 100 de lei. Irina Alexandra Trifan va trebui să suporte cheltuielile judiciare în cuantum de 500 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite