Sexy-educatoarea Chirilă a fost condamnată la cinci ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea Claudia Chirilă a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru că şi-a ajutat iubitul să dea mai multe spargeri de locuinţe. Iubitul acesteia, Ionuţ Marian popa a fost condamnat la şapte ani de închisoare. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 şi poate fi contestată cu recurs.

Sexy-educatoarea hoaţă: „ Îmi pare nespus de rău că am comis aceste fapte”

Discuţiile telefonice ale sexy-educatoarei când spărgea apartamente cu prietenul ei

Indicaţiile sexy-educatoarei pentru iubitul-spărgător: "Ieşi de acolo acum, ieşi că a luat-o blonda pe scări. Ieşi în gâtu mă-tii de prost! Ieşi!"

Prinsă în flagrant la furat

Educatoarea Claudia Chirilă a fost trimisă în judecată pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat, iar prietenul ei, Ionuţ Marian Popa pentru furt calificat şi violare de domiciliu.


Cei doi au fost prinşi în flagrant după ce au spart un apartament în sectorului 6 de unde au sustras bijuterii şi bani în valoare de 7.000 de lei. Poliţiştii au dovezi potrivit cărora, cuplul ar mai fi dat cel puţin o spargere de locuinţă de unde au sustras bijuterii şi un ceas în valoare totală de 3.000 de lei. Mai mulţi martori i-au recunoscut pe cei doi din planşele fotografice.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite