Severin: Severinenii vor avea parte de o seară de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Severin: Severinenii vor avea parte de o seară de teatru
Severin: Severinenii vor avea parte de o seară de teatru

Teatrul Naţional din Craiova pune în scenă miercuri „Nunta lui Puiu“

Vitregiţi de spectacolele de teatru, severinenii sunt încântaţi de reprezentaţia Teatrului din Craiova. Organizatorii spun că „Nunta lui Puiu“, în regia lui Mircea Cornişteanu, este aşteptată cu sufletul la gură, anunţându-se o emulaţie fără precedent în jurul evenimentului. Tocmai de aceea, au decis ca piesa să beneficieze de două reprezentaţii. Astfel, miercuri, 4 noiembrie, la ora 16.00, va avea loc premiera, în timp ce al doilea spectacol este programat pentru ora 19.00.

„Avem nevoie de teatru în acest oraş, iar seara de miercuri vine ca o gură de oxigen pentru toţi iubitorii de cultură şi de frumos. Sper să fie lume multă în sala Teatrului şi să ne bucurăm cu toţii de spectacol“, ne spune Marcela Avramescu, pensionară.

„Cred că va fi o seară frumoasă pentru toţi“

„Sunt binevenite astfel de acţiuni, păcat că nu se organizează mai des. Mi-ar plăcea ca în fiecare weekend să pot merge, împreună cu familia, la o piesă de teatru. Asta este, ne mulţumim şi cu atât. Abia aştept să merg la spectacol, cred că va fi o seară frumoasă pentru toţi severinenii care vor fi acolo“, susţine şi Marius Bărbat, funcţionar bancar.

Pentru a asista la spectacol, doritorii trebuie să scoată din buzunar suma de 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere la jumătate. Organizatorii susţin că persoanele care au cumpărat bilete până în momentul de faţă spun că preţurile sunt acceptabile. În aceste condiţii, au toate motivele să creadă că sala va fi plină până la refuz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite