Severinenii, interesaţi de târgul de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producători din toată ţara s-au adunat pe malul Dunării, pentru a-şi expune marfa

Ultima zi a târgului deschis joi, la Casa Tineretului, consfinţeşte succesul acestui eveniment. Oamenii au cumpărat şi astăzi produsele expuse, spunând că acestea au o calitate bună şi preţuri mai mici decât în magazine. „Sunt foarte mulţumită de ceea ce văd aici, mi-am cumpărat foarte multe lucruri pe care din altă parte nu îmi permiteam să le iau. Mi-aş dori să fie mai des astfel de târguri, la noi în oraş”, ne-a spus Mihaela Tomcea, cumpărătoare.

Cămăşile bărbăteşti sunt la mare căutare


Comercianţii sunt şi ei mulţumiţi. „Vânzările şi interesul oamenilor sunt peste aşteptări. Ne bucurăm şi o să revenim cu siguranţă în Turnu Severin. Toate produsele se vând bine, dar cămăşile de bărbat se dau ca pâinea caldă. Numai până acum, am vândut cam 40 de bucăţi”, ne-a spus Ilona Toader, comerciant din Târgovişte.
Târgul oferă doritorilor haine, încălţăminte şi accesorii, atât de damă, cât şi de bărbat. Cele mai mici preţuri sunt la lenjeria intimă şi accesorii. Pentru hainele din piele însă, clienţii trebuie să scoată din buzunar între 300 şi 600 de lei, aceste produse fiind cele mai costisitoare din cadrul târgului. Pantofii de bărbat nu depăşesc 100 de lei, iar cei de damă, şi ei printre vedetele târgului, au preţuri cuprinse între 70 şi 130 de lei.
Comercianţii oferă şi genţi, curele din piele şi chiar şosete, care pot fi achiziţionate la set, cu 10 lei trei perechi. „Este o mare realizare faptul că putem ajunge în toate oraşele ţării pentru a ne vinde marfa. După cum ştiţi, în magazine nu prea avem succes, pentru că afaceriştii preferă chinezăriile sau produsele din alte ţări. Deşi în ţările vecine, precum Ungaria, avem marfă în magazine, în ţară nu putem vinde decât prin aceste târguri. Le mulţumim severinenilor pentru interes”, ne-a spus Ionel Hahacu, comerciant. Astăzi este ultima zi a târgului, acesta fiind deschis până la ora 20.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite