Şerban Huidu începe recuperarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii austrieci au decis să-l scoată pe Şerban Huidu din secţia de Terapie Intensivă şi să-l mute într-un salon obişnuit. „În ultimele 24 de ore, starea pacientului s-a îmbunătăţit din nou. Medicii de la unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar de Neurologie sunt, de asemenea, foarte mulţumiţi de rezultatele examinărilor în curs de desfăşurare”, a declarat Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt al S

Prin urmare, profesorul care îl examinează pe Şerban Huidu a decis să-l transfere pe „cârcotaş" de la unitatea de Terapie Intensivă pe secţia de Neurologie. „Începând de azi, Şerban Huidu va începe o fază foarte lungă de recuperare, care ar putea dura săptămâni sau chiar luni. Cele mai important lucru este odihna", a mai spus Johannes Schwamberger.

„Cronica", neafectată deocamdată

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor" nu este încă afectată de accidentul lui Şeban Huidu. Producţia este programată să reînceapă în luna martie, odată cu lansarea grilei de primăvară. În schimb, matinalul pe care cuplul Şerban Huidu - Mihai Găinuşă îl realizau la Kiss FM nu stă prea bine. Emisiunea revine din vacanţă la data de 17 ianuarie. Oficialii postului de radio nu au decis încă ce vor face în cazul în care Huidu nu va reveni, însă, cel mai probabil, Găinuşă va rămâne singur pe baricade până la întoarcerea colegului său.


click pe poză pentru galerie foto din spital

Austria: Accidentul lui Huidu, spitalul din Innsbruck, secţia Terapie Intensivă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite