Septemberfest a început în august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a început aseară, cu bere şi recitaluri de muzică uşoară. Producătorul Vasile Matei, administratorul firmei care organizează manifestarea, s-a inspirat de evenimentul similar din Germania,

a început aseară, cu bere şi recitaluri de muzică uşoară. Producătorul Vasile Matei, administratorul firmei care organizează manifestarea, s-a inspirat de evenimentul similar din Germania, încă de la absolvirea Secţiei de Marketing a Facultăţii de Business a UBB.

Folclor, muzică uşoară şi competiţii pentru petrecăreţi
Petrecăreţii sunt ademeniţi cu un program artistic divers. Ieri au fost aşteptaţi muzicienii de la şcoala Vedetelor, Cristina Rus şi Compact. Astăzi sunt aşteptaţi The Mushroom Story, Else, Alexandra Ungureanu & Crush şi Bere Gratis. Mâine vor avea recitaluri folclorice Dan Băgărean, Iosif Rusu, Vasile Petruşan, Sorina Lăpuşte, Ghiţă Baciu şi apoi vor evolua Seven, Millenium, Desperado şi Proconsul. Festivalul se va încheia sâmbătă seara, aproape de miezul nopţii, cu recitalurile celor de la 112 şi Simplu. Berea va avea un preţ mediu de 18-20 mii lei doza. Securitatea în zonă va fi asigurată de o firmă privată de pază. Pentru băutorii de bere, care vin însoţiţi de familii, organizatorii au prevăzut echipamente de joacă pentru copii. Pentru clujenii mai puternici, vor fi organizate competiţii de cărat butoaie de bere şi de rostogolit cauciuri.

Decalarea agendei pentru baschet
Organizatorii au explicat ziariştilor decalarea manifestării cu o zi, din cauza disputării, duminică, a partidei internaţionale de baschet masculin, pentru calificarea la Campionatul European, dintre selecţionatele României şi Ciprului. Dacă sâmbătă participanţii la petrecere vor putea urmări pe un ecran uriaş partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Bulgariei, duminică, berarii vor trebui să elibereze platoul din faţa Sălii Sporturilor. Cluj-Napoca are o mare problemă cu organizarea festivalurilor în aer liber. În ultimii ani, au fost criticate de localnici atât amplasamentele din centrul oraşului, cât şi cel de la Sala Sporturilor, din cauza învecinării cu locuinţele private. Primarul Emil Boc a promis că în viitorul apropiat, foarte probabil în zona de agrement Făget, va fi amenajat un loc special pentru manifestările în aer liber, dar deocamdată evenimentele se menţin pe acelaşi amplasament.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite