Semnături on-line pentru Crişul Repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Lăsaţi Crişul verde!" este deviza sub care Centrul Regional de Supraveghere Ecologică Oradea a iniţiat o petiţie on-line, la adresa de internet www.memoriu.ro/Lasati-Crisul-verde în

"Lăsaţi Crişul verde!" este deviza sub care Centrul Regional de Supraveghere Ecologică Oradea a iniţiat o petiţie on-line, la adresa de internet www.memoriu.ro/Lasati-Crisul-verde în încercarea de a determina autorităţile locale să renunţe la betonarea malurilor Crişului Repede.
Petiţia este adresată către Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Local Oradea, Direcţia Ape-Crişuri Oradea, Aquaproiect, Instituţia arhitectului-şef al oraşului Oradea şi APM Bihor. Lansată luni pe internet, până ieri, la ora 11,00 se strânseseră 197 de semnături. "Considerăm că sunteţi direct responsabili de urâţirea acestui oraş, pentru că toleraţi distrugerea puţinelor spaţii verzi care au mai rămas în oraş. Din cauza toleranţei domniilor voastre, multe zone din Oradea arată ca după un adevărat război: canale de beton, şanţuri adânci, copaci culcaţi la pământ, spaţii verzi distruse de roţile maşinilor," se spune în petiţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite