Şeful CJ Ilfov Marian Petrache, audiat la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful CJ Ilfov Marian Petrache
Şeful CJ Ilfov Marian Petrache

Marian Petreche este chemat la audieri în dosarul procurorului Sânpetru. În dosar sunt audiaţi mai mulţi procurori, printre care şi doi foşti procurori ai CSM, Marcel Sânpetru şi George Bălan. 

UPDATE 16.50 ”Sunt de acord ca fiecare om să-și ducă crucea. Cine a greșit să plătească”, a declarat președintele Consiliului Județean Ilfov la ieșirea de la audieri. De asemenea, acesta n-a negat că s-a întâlnit cu mai mulți procurori, spunând că este o tradiție, ca în oricare altă branșă, ca bărbații să iasă o dată pe săptămână să joacă fotbal, iar apoi să iasă la masă împreună. Petrache recunoaște că a fost la câteva mese cu procurorii, însă n-a fost ”nimic conspirativ”. ”Dacă au făcut altceva, nu știu”, a adăugat acesta.

Cât despre punctul de întâlnire, preșdintele CJ Ilfov a mărturisit că a fost la restaurantul Perla de patru ori în viața lui.

Președintele CJ Ilfov a dezvăluit și despre ce a vorbit cu procurorii. ”Când m-am întâlnit cu cei doi, sondajele arătau că am toate șansele să ieș președinte de consiliu județean”, a spus Petrache, adăugând că le-a vorbit celor doi despre construirea unei a doua linii de centură în județul Ilfov.

Petrache a mai spus că ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, n-are nicio legătură în acest caz, însă i-a fost pomenit numele. ”Și așa se uită urât la mine acum”, a mai spus Petrache.

---

Marian Petreche, preşedintele consiliului judeţean Ilfov, a fost chemat la audieri de către procurorii DNA. Petrache este audiat în dosarul în care sunt anchetaţi doi foşti membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, Marcel Sânpetru şi George Bălan.

El a precizat ca  a fost citat la audieri, dar că nu ştie motivul şi că el se înţelege bine cu cei doi procurori. De asemenea, acesta a mai precizat că niciodată nu a discutat cu cei doi foşti procurori şi că nu ştie nimic despre eventualele doleanţe ale acestora de a primi anumite funcţii cheie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite