Boc a discutat 30 de minute cu şeful FMI în România, Jeffrey Franks, şi un oficial CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, a discutat  la Guvern, cu premierul Emil Boc şi cu un reprezentant al Comisiei Europene, după întâlnirea care a durat circa 30 de minute, oficialii FMI şi CE fiind conduşi de către premier până la maşinile parcate în curtea Guvernului.

UPDATE 20.00 După discuţii, Boc, Franks şi oficialul CE au părăsit sediul Guvernului folosind o ieşire secundară.

"A fost vorba de o întâlnire informală, în contextul prezenţei în ţară a şefului misiunii FMI pentru a lua parte la evenimentele care marchează aniversarea a 130 de ani de la aniversarea BNR", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, notează Mediafax.

În contextul remanierii celor şase miniştri, între care şi ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, al cărui loc rămas vacant a fost luat de Gheorghe Ialomiţean, şeful delegaţiei FMI în România,  Jeffrey Franks, a venit la Guvern pentru a discuta cu premierul Emil Boc.

Anterior discuţiei cu Franks, Boc a avut o întrevedere cu noii miniştri ai Finanţelor, Muncii şi Comunicaţiilor, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan Nelu Botiş, respectiv Valerian Vreme, pentru discuţii pe teme precum legii salarizării şi Ordonanţa de Urgenţă privind drepturile de autor.

Şase miniştri au fost remaniaţi, fiind desemnaţi înlocuitorii acestora, la conducerea ministerelor Finanţelor, Economiei, Transporturilor, Muncii, Agriculturii şi Comunicaţiilor.

Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite