Şeful „Doi şi un sfert” Iaşi, beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Independent de Informaţii şi Protecţie Internă (SIIPI) Iaşi, Cătălin Blănaru (48 ani), a fost implicat miercuri seară într-un accident rutier uşor, pe strada Splai

Şeful Serviciului Independent de Informaţii şi Protecţie Internă (SIIPI) Iaşi, Cătălin Blănaru (48 ani), a fost implicat miercuri seară într-un accident rutier uşor, pe strada Splai Bahlui.

Maşina în care se afla Blănaru, un autoturism Toyota RAV 4, s-a ciocnit cu un autoturism Logan, aparţinând postului local de televiziune Tele M. Echipajul de Poliţie Rutieră sosit la faţa locului l-a testat pe comisarul-şef cu alcoolmetrul, constatând că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,45 la mie.

Ulterior, Blănaru a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice şi s-a stabilit că avea în sânge 0,9 la mie, peste limita legală de 0,8 la mie. Ca urmare, şefului SIIPI i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. Ieri, cazul şefului de la „Doi şi un sfert” a fost încredinţat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite