Şefi noi la DGIPI. Cristian Laţcău, noul director general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schimbări la DGIPI
Schimbări la DGIPI

Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor are un nou şef în persoana comisarului-şef Cristian Laţcău, după ce actualul director general, Ştefan Pop, a renunţat la acest post în favoarea unuia în cadrul Ministerului de Externe, informează RTv.

Noul şef al DGIPI, comisarul-şef Cristian Laţcău, a fost în prezent şef al Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate Sălaj.

DGIPI are şi doi noi directori generali adjuncţi, după ce comisarul-şef Robert Marin a fost eliberat din funcţie la începutul lunii decembrie şi a preluat funcţia de ataşat de Interne la Londra, şi după ce Bujor Florescu a fost numit director adjunct la Direcţia Generală de Management Operativ a MAI.

Marin a preluat funcţia de la Londra eliberată de actualul secretar de stat în MAI şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestorul Ioan Dascălu.

Noi directori adjuncţi ai DGIPI sunt Mihai Sava şi Adrian Jurcău.

Ştefan Pop a condus DGIPI din octombrie 2009, când a fost numit în funcţie de Vasile Blaga, la vremea respectivă ministrul interimar al Internelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite