Şefa femeilor democrate acuză o tentativă de fraudă în Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul judeţean Steluţa Cătăniciu, şefa organizaţiei de femei a PD Cluj, a acuzat ieri că, la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, forţe interesate au încercat să promoveze în mod

Consilierul judeţean Steluţa Cătăniciu, şefa organizaţiei de femei a PD Cluj, a acuzat ieri că, la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, forţe interesate au încercat să promoveze în mod fraudulos o hotărâre de înstrăinare a unei proprietăţi a instituţiei.
Potrivit lui Cătăniciu, hotărârea ar fi fost în mod defectuos declarată ca şi adoptată, cu cinci abţineri şi alte cinci respingeri, deşi personal a contabilizat 16 voturi împotrivă. Hotărârea viza înstrăinarea prin vânzare a unei parcări, în suprafaţă de 253 mp, din subsolul clădirii fostei Bănci Agricole, situată în centrul Clujului. Suspectând interese ascunse, consilierul democrat a arătat cu degetul spre iniţiatorul hotărârii, consilierul PSD Şerban Graţian, fost preşedinte al PSD, şi către vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sandor Kerekes, care s-a grăbit să declarare hotărârea adoptată. Preşedintele CJ, Marius Nicoară, a respins acuzaţiile consilierului democrat, susţinând că a fost vorba doar de o eroare. "Am invalidat hotărârea de înstrăinare a garajului şi vom reintroduce proiectul pe ordinea de zi", ne-a spus Nicoară, care se opune vânzării de active ale Consiliului Judeţean.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite