Şefa Sanepid a dat 400 de telefoane la vrăjitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Autorităţii de Sănătate Publică Arad¸ Gabriela Ţârle,  a generat un nou scandal după ce a fost prinsă că a vorbit de pe telefonul de serviciu cu clarvăzători şi

Directorul Autorităţii de Sănătate Publică Arad¸ Gabriela Ţârle,  a generat un nou scandal după ce a fost prinsă că a vorbit de pe telefonul de serviciu cu clarvăzători şi vrăjitoare. Ţârle a plătit factura din propriul buzunar, dar a deferit-o comisiei de disciplină pe contabila şefă. Surse din interiorul Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) au făcut public faptul că, în această lună, Ţârle a efectuat convorbiri telefonice de 3.700 de lei, de pe numărul de serviciu.

Factura detaliată indică 400 de apeluri către linii speciale, cu suprataxă. Directorul ASP nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia, dar a recunoscut că şi-a achitat, personal, factura. „Nu are importanţă valoarea facturii, atâta timp cât eu am achitat această factură. Era normal să o plătesc pentru că erau convorbirile mele personale”, a susţinut Ţârle.

Întrebată dacă a sunat la clarvăzători, şefa ASP a spus: „Şi regii aveau, în trecut, astrologi”. Ţârle  a acuzat-o pe contabila şefă a instituţiei că a sustras factura telefonică pe care a făcut-o publică şi a deferit-o pe aceasta comisiei de disciplină.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite