Şedinţele consilierilor judeţeni din Bacău, transmise la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni băcăuani vor putea fi urmăriţi "la lucru", în fiecare lună, pe unul dintre posturile locale de televiziune. Preşedintele Consiliului Judeţean Dragoş Benea a

Consilierii judeţeni băcăuani vor putea fi urmăriţi "la lucru", în fiecare lună, pe unul dintre posturile locale de televiziune. Preşedintele Consiliului Judeţean Dragoş Benea a decis ca şedinţele să fie transmise live, de luna viitoare.

"Sunt mai multe pasaje din şedinţe prezentate subiectiv de unele publicaţii media. În acest mod oamenii vor putea vedea exact ce se întâmplă şi nu vor mai exista discuţii. Pe de altă parte este vorba de un plus de transparenţă al instituţiei", a motivate Benea.

Consiliul Judeţean a pregătit deja caietele de sarcini, în scurt timp urmând a se ţine licitaţia pentru a vedea care dintre cele trei televiziuni locale va transmite şedinţele live. Suma scoasă din bugetul judeţului este deocamdată o necunoscută. "Depinde de ofertele televiziunilor. Oricum nu vom depăşi un prag al bunului simţ. Eu dacă aş fi patron aş face-o pe un leu", a mai spus şeful CJ Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite