Şedinţa de guvern, programată pentru ora 13, a fost amânată două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa de guvern, programată pentru ora 13, a fost amânată două ore
Şedinţa de guvern, programată pentru ora 13, a fost amânată două ore

Şedinţa de Guvern a fost amânată cu două ore, urmând să înceapă la ora 15.00, a anunţat Biroul de presă al Executivului.

Preşedintele PSD Mircea Geoană se află la sediul Guvernului , unde se va întâlni cu Emil Boc pentru o discuţie despre legile care vor fi adoptate prin asumarea răspunderii Guvernului, au declarat pentru NewsIn surse din partid. Mircea Geoană a fost întâmpinat la sediul Guvernului de Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află cele trei proiecte pentru are care Emil Boc intenţionează să-şi asume răspunderea: reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, salarizarea unitară şi Codul educaţiei.

Potrivit unor surse din  PSD, Mircea Geoană, Adrian Năstase, Ion Iliescu şi miniştrii partidului au avut în cursul acestei dimineţi o întâlnire la partid, iar liderul PSD a fost mandatat să facă "un apel la calm şi responsabilitate".

Principalul subiect al discuţiei Boc-Geoană va fi asumarea răspunderii pe legile Educaţiei, pesediştii spunând că Ecaterina Andronescu este gata cu acest pachet şi că a ţinut cont de observaţiile premierului.

 "Mircea Geoană merge să se asigure că Ecaterina Andronescu va fi tratată corect, şi nu sacrificată de premier pentru a-şi rezolva el problemele din partid. Emil Boc este şi sub presiunea partidului său şi a preşedintelui, iar PSD trebuie să îi transmită să ia decizii referitoare la guvernare ţinând cont de interesul ţării", a explicat un participant la întâlnire mandatul cu care merge liderul PSD la Guvern.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite