Sechelariu şi Stavarache au fumat pipa păcii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, şi primarul Romeo Stavarache vor înfiinţa împreună o societate pe acţiuni. De câteva zile, în urma unei decizii a primarului, clubul

Preşedintele de onoare al FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, şi primarul Romeo Stavarache vor înfiinţa împreună o societate pe acţiuni.
De câteva zile, în urma unei decizii a primarului, clubul a rămas fără utilităţi, deşi municipalitatea se obligase în mandatul trecut, printr-un contract care mai este valabil încă şapte ani, să suporte cheltuielile cu apa şi energia electrică. Controversele dintre cei doi şi căile de rezolvare a diferendului au fost principalele subiecte ale discuţiei purtate departe de urechile ziariştilor. La ieşirea de la întâlnire, primarul Romeo Stavarache a declarat: "Este bine că am ajuns la un acord de principiu, însă în zilele următoare vom discuta din nou. Încercăm să rezolvăm toate problemele, trebuie discutate toate aspectele". Preşedintele de onoare al FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a făcut mai multe declaraţii referitoare la viitorul clubului de fotbal. Constituirea unei societăţi pe acţiuni este, se pare, soluţia găsită de cei doi pentru ca echipa de fotbal să aibă un viitor şi să fie sprijinită şi de municipalitate. Rămâne de văzut dacă şefii clubului şi cei ai primăriei vor cădea de acord şi asupra multitudinii de detalii care însoţesc o asemenea iniţiativă. Cel mai important este dreptul de decizie, adică cine va deţine pachetul majoritar. Dumitru Sechelariu nu concepe să nu aibă ultimul cuvânt în cele mai importante decizii privind aspecte precum transferurile. "Primarii, oamenii politici vin şi pleacă, dar fotbalul trebuie să meargă înainte. Cât trăiesc, vreau să am dreptul de decizie, sunt părintele spiritual al acestui fenomen, nu pot să îl las la mâna unui politician", a declarat Sechelariu. Cei doi par să se fi înţeles şi în privinţa unui proiect a cărui utilitate şi necesitate rămân să fie demonstrate: construirea unui nou stadion în Bacău, într-o zonă deja identificată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite