Sebastien Loeb este în al şaptelea cer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la un singur punct în urma finlandezului Mikko Hirvonen (Ford / 84 puncte), înaintea ultimei etape a Campionatului Mondial de raliuri (WRC), Sebastien Loeb (Citroen / 83p) a dominat cu autoritate Raliul Marii Britanii.

Şi a câştigat al şaptelea titlu mondial din carieră, dintre care unul a fost la JWRC.  În pădurile din Ţara Galilor, francezul a avut probleme tehnice doar în specialele de duminica trecută, ceea ce a făcut ca rivalul său să se apropie la 18 secunde de el.

Hirvonen nu a reuşit însă să treacă în frunte, fiind nevoit să oprească după ce capota Ford Focusului său s-a deschis la o “săritoare” (denivelare pe drum la care maşina “zboară” prin aer câţiva metri).

Finlandezul a terminat pe 2, la un minut şi şase secunde în urma lui Loeb care a înregistrat a 54-a victorie din carieră, un record pentru această competiţie.

“Este genial! A fost foarte dur, mai ales în plan mental, însă am reuşit. Am avut un sezon incredibil. Hirvonen a fost cu adevărat foarte puternic. Va fi foarte greu anul viitor”, a declarat cel care deţine titlul mondial din 2004.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite