Sebastian Vlădescu recunoaşte într-un document că o parte dintre stimulentele de la Ministerul de Finanţe se întorceau la şefi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi nereguli descoperite la Ministerul Finanţelor. Potrivit unui document publicat pe blogul liderului FSLI, Liviu Pop, din data de 27 iulie 2010, Sebastian Vlădescu ar fi semnat un ordin intern în care practic recunoaşte că o parte dintre stimulentele date angajaţilor se întorc la şefi.

Se pare că fostul ministru ar fi observat nereguli la acordarea suplimentelor cum ar fi distribuirea preferenţială sau condiţionarea acordării lor de returnarea lor la conducerea unităţii şi de asemenea colectarea de sume distribuite drept suplimente de către factori de conducere.

Citeşte şi:

Fluturaşul de salariu care i-a scos pe holuri pe angajaţii de la Finanţe: 430 de lei pe lună

UPDATE Instituţiile de stat din Timişoara sunt cuprinse rând pe rând de proteste. Funcţionarii blochează activitatea

Întrebat despre acest document, Sebastian Vlădescu nu a dorit în primă fază să comenteze iar apoi, vizibil iritat de întrebările reporterului Realitatea TV, fostul ministru a declarat că nu avea dovezi în ceea ce priveşte asemenea practici pentru a face o eventuală reclamaţie şi că acel document avea mai mult un rol preventiv.

Document stimulente
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite