Sebastian Vlădescu, propunerea lui Boc pentru Ministerul de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Vlădescu
Sebastian Vlădescu

Premierul desemnat, Emil Boc, i-a propus astăzi lui Sebastian Vlădescu să preia postul de ministru al Finanţelor în viitorul Cabinet, iar acesta a accepat, au declarat surse politice, citate de Mediafax.

Sebastian Vlădescu a discutat astăzi cu premierul desemnat, Emil Boc, pe tema formării viitorului Cabinet. Potrivit surselor, nominalizarea lui Sebastian Vlădescu la Finanţe a fost luată în calcul încă din perioada în care se spera ca liberalii să ia decizia de a intra la guvernare alături de democrat-liberali, acesta fiind apreciat pentru expertiza în domeniu.

Vezi aici lista posibililor miniştrii ai viitorului cabinet Boc.

Pentru portofoliul Finanţelor a fost vehiculat şi numele lui Lucian Croitoru.

al cărui nume este vehiculat, alături de cel al lui Lucian Croitoru, pentru portofoliul Finanţelor în viitorul Executiv, a discutat, vineri dimineaţă, la Guvern, cu premierul desemnat, Emil Boc, pe tema formării viitorului Cabinet.

Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere. El a fost secretar de stat la Finanţe şi în 2000.

Preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat, ieri, pe preşedintele PDL, Emil Boc, pentru funcţia de premier. Viitorul guvern va avea cu cel puţin trei sau patru ministere mai puţin decât precedentul Cabinet PD-L - PSD, care era format din 19 ministere.

Aseară, Emil Boc a precizat că lista noului guvern va fi depusă la Parlament la sfârşitul săptămânii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite